Να στείλετε μήνυμα

Ο στόχος της ομάδας μας:

«Αφήστε το πλέγμα καλωδίων να χρησιμοποιηθεί ευρύτερα στους διάφορους τομείς.»

 

Ο σκοπός της υπηρεσίας μας:

«Πάντα ένα προϊόν ανήκει σε σας»

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Anping Huilong Wire Mesh Manufacture Co., Ltd

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Anping Huilong Wire Mesh Manufacture Co., Ltd Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Anping Huilong Wire Mesh Manufacture Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Όχι μόνο τα καλά προϊόντα σας, αλλά και οι καλές υπηρεσίες μεταπώλησής σας με εντυπωσίασαν. Ελπίδα για περισσότερες συνεργασίες.

—— Michael

Διέταξα 3000 ρόλους του ενωμένου στενά πλέγματος καλωδίων, και διαπίστωσα ότι 3 ρόλοι βλάφθηκαν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, αλλά το εργοστάσιο με αποζημίωσε μέσα σε 24 ώρες. Συνολικά, συστήνεται.

—— Peter

Είναι την τρίτη φορά που αγοράζω από Huilong. Λόγω του Cornavirus, η τιμή είναι εδώ πολύ υψηλή, έτσι την έψαχνα από την Κίνα. Είναι μια πολύ ευτυχής εμπειρία αγοράς με Huilong, η ποιότητα δεν είναι τίποτα διαφορετικό με την υπεραγορά, χρησιμοποιώ το καλώδιο κονσερτινών για το πρόγραμμα φρακτών μου. Το εργοστάσιο μου έδωσε τα γάντια και τις πένσες ως δώρο. Το αξίζει.

—— Paul

Anping Huilong Wire Mesh Manufacture Co., Ltd

1 2 3
Anping Huilong Wire Mesh Manufacture Co., Ltd Anping Huilong Wire Mesh Manufacture Co., Ltd Anping Huilong Wire Mesh Manufacture Co., Ltd
tream
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εισαγωγέα
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : HuiLong
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150
Ετήσιες πωλήσεις : 9985685-15748031
Ιδρύθηκε Έτος : 2004
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Η Co. κατασκευής πλέγματος καλωδίων Huilong Anping, ΕΠΕ είναι πιστωτική επιχείρηση Αντιαεροπορικού Πυροβολικού με ISO9001: πιστοποίηση CE του 2015/SGS/, που βρίσκεται σε Anping Hebei Κίνα.

 

Ο εύκαμπτος πρόεδρος Yongqiang της επιχείρησης έχει ασχοληθεί με το πλέγμα καλωδίων και τον τομέα φρακτών για 32 έτη από το 1989.

 

Το εργοστάσιο που ιδρύεται το 2004, καταχωρημένο κεφάλαιο RMB1.6 εκατομμύριο, καλύπτει μια περιοχή 25000㎡, διοργανώνει 300 έμπειρους εργαζομένους και 9 εργαστήρια productoin. 2 αποθήκες εμπορευμάτων, 2 μεγάλες γραμμές παραγωγής σχεδίων καλωδίων, 10 μικρές γραμμές παραγωγής σχεδίων καλωδίων, 16 σύνολα 0.82.0mm μηχανές συγκόλλησης, 6 σύνολα 2.05.0mm μηχανές συγκόλλησης. Δέκα εκατομμύρια RMB έχουν επενδυθεί για να χτίσουν το εργαστήριο για την παραγωγή του καλωδίου ξυραφιών κονσερτινών, με 5 σύνολα μεγάλο punching μηχανών, 25 σύνολα τυλίγοντας μηχανών καλωδίων διπλός-ροδών, 90 σταθμοί ψαλιδίσματος, εισαγόμενος πνευματικός εξοπλισμός πυροβόλων όπλων, ο οποίος συμβάλλει καθημερινή παραγωγή 150 τόνων συνολικά.

 

Η κύρια κάλυψη προϊόντων μας από το γαλβανισμένο καλώδιο, τις ενωμένες στενά επιτροπές πλέγματος, το καλώδιο Conertina, Gabions, το φράκτη ασφαλείας, κ.λπ. Εκτός από αφιερωνόμαστε ακόμα για να αναπτύξουμε & να δημιουργήσουμε τα νέα προϊόντα για να συναντήσουμε τη διάφορη απαίτηση της αγοράς και να συμβαδίσουμε με τη The Times. Εξάγουμε το πλέγμα καλωδίων και περιφράζουμε τα προϊόντα σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο, και οι κύριες αγορές περιλαμβάνουν τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, τη Νότια Αφρική, τη βόρεια Ευρώπη & τη Νότια Αμερική.

 

Έχουμε τις άριστες ομάδες για την κατασκευή, τη ανάπτυξη προϊόντος & το σχέδιο, τον ποιοτικό έλεγχο & την επιθεώρηση και την υπηρεσία μεταπώλησης. Προκειμένου να παρασχεθούν τα καλύτερες προϊόντα και οι υπηρεσίες, έχουμε χτίσει ένα σύγχρονο ποιοτικό σύστημα διαχείρισης που είναι αυστηρά σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

 

Το Anping Huilong Wiremesh χαιρετίζει την επίσκεψη και την έρευνά σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping Huilong Wire Mesh Manufacture Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. LV

Τηλ.:: 8613780284669

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς